Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Grzes daj znac jak zaczna brac duuuuuze brosmy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Krzys ladne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
panie i panowie
zastanawiam się nad wynajmowaniem łodzi wedkarskiej w Oslo na wedkarskie wypady ,ciekaw jestem ilu będzie chetnych ? czekam na oferty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Krzys jako przewodnik? fajny pomysl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
Marius13 napisał:
Krzys jako przewodnik? fajny pomysl
myślałem o samym wynajmowaniu ja na przewodnika się nie nadaje ,ja lubie łowić w samotności i wypuszczać złowione ryby co wielu się nie podoba ale zawsze słuze radą co i gdzie jak pogoda bedzie dobra to w piątek wypad na Hitre
szukać halibuta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Mirek .
(Fh1)
Początkujący
NO tak apetyt rośnie w miarę jedzenia .

Ostatnio byłem w Måløy ,cienizna .Zlew mi opadl jak zobaczylem jakiego ladnego zebacza Litwin na blaszke wuciagnal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
molwy juz czesciej biora brosma w tym roku slabiej sej bierze jak szalona dorsze liry tez czesto sie trafiaja zebasz od czasu do czasu i makrela juz przyszla pojedyncze sie trafiaja na przynete na drapieznika wysmienita sto procent lepsze brania szkoda czasu ide lowic na poniedzialek jeszcze mam wolne terminy wycieczkowe swieto jakies norweskie zapraszam 477 23 783 albo do dzialu reklam a i rybki do wyboru do koloru czekaja w zamrazarkach sei dorsz lir molwy rekiny kilka gat flader i inne oraz zywe plywaja mozna tez sie zalapac zapraszam do dzialu reklamowego tam tez jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
dzien bez wedkowania to dzien stracony lowie co dzien chyba ze sztorm i chyba mi sie nie znudzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok